Schoonmaak

Voor veel bedrijven of andere instellingen is het de vraag of ze iemand in dienst moeten nemen voor schoonmaakwerk of dat ze het beter kunnen uitbesteden. Vaak wordt voor het laatste gekozen, en terecht! De kosten zijn namelijk niet veel hoger bij uitbesteding aan HBS en daarvoor nemen wij u alle zorgen uit handen.

Wat bijvoorbeeld als er iemand ziek wordt? HBS zorgt voor vervanging en dus continuïteit. Ook hebben wij de beschikking over de beste en milieuvriendelijkste schoonmaakmaterialen (volgens de HACCP-richtlijnen).

Bedenk

schoon werken is prettig werken. Een optimale en schone werkomgeving, zeker in ruimtes waar meerdere mensen bij elkaar werken, is heel belangrijk. Hygi├źne en frisheid is het visitekaartje van uw bedrijf en wordt als zeer belangrijk beschouwd door uw klanten,

maar zeker ook door uw werknemers.

HBS heeft een jarenlange ervaring opgebouwd met vloeronderhoud. Vooral op het gebied van het conserveren van linoleum en marmoleum. Ook het reinigen van vloerbedekking, het machinaal reinigen van vloeren in loodsen, kantines, sanitaire ruimten, showrooms en sportzalen behoort allemaal tot de mogelijkheden.